nettikirkko logo

NETTIKIRKKO

Johanneksen palsta

Lähetä viestiä tai anna palautetta: Lähetä tästä

TULE AVUSTAMAAN JOHANNESTA (Tunnetko tietokoneen osaatko soittaa Lähetä viesti)

UUSI ELÄMÄ JEESUKSEN KRISTUKSEN KANSSA!

2 Kor. 15: 17. Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut.

Vedätkö menneisyyden kivirekeä? Oletko menneen elämäsi vanki? Hallitsevatko elämääsi himot ja halut, joista et omin voimin pääse eroon ja olet yrittänyt jo monta monituista kertaa ilman tulosta.

Mennyt elämä kietoo niin voimakkaisiin siteisiin ja verkkoihin, että et omin voimin pääse eroon. Haluaisit kuitenkin parantaa elämääsi ja olet jo monta kertaa yrittänytkin vaihtelevalla tuloksella , mutta lopullista parannusta elämääsi ei ole tullut, vaan olet aina herännyt menneisyyden todellisuuteen.

Joh. 1: 12. Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä,

Halu muuttaa elämääsi paremmaksi on sitä, että Jumalan Hyvyys vetää sinua parempaan elämään. Ongelmasi on kuitenkin siinä, että omat voimasi eivät riitä. Tarvitset voimaa toteuttaa toiveesi paremmasta ja onnellisemmasta elämästä. Jeesus Kristus on tämän puuttuvan voiman lähde myös sinun kohdallasi ja elämässäsi. Miten se on mahdollista? Haluan opastaa ja auttaa siinä asiassa.

Miten on mahdollista, että myös sinä löydät uskon Jeesukseen Kristukseen.

Room. 10: 17. Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.

Luet parasta aikaa Kristuksen sanoja ja siihen perustuvaa evankeliumin sanomaa. Voit lukea myös ääneen mikäli haluat samalla kuulla lukemasi sanoman. Näin myös sinulle syntyy usko lukemastasi ja kuulemastasi evankeliumin sanomasta ja lisäksi voit mennä Hengellisiin tilaisuuksiin kuulemaan lisää Jeesuksen Kristuksen sanoihin perustuvaa evankeliumia.

Ef. 1: 13. Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan, pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti,

Olet lukenut ja kuullut totuuden sanan pelastuksen evankeliumin. Haluatko tulla uskovaksi Jeesukseen Kristukseen.

1 Joh. 1: 8. Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä.  9. Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.

Haluathan tunnustaa Jeesukselle Kristukselle menneisyytesi ja epäonnistumisesi saadaksesi kaiken anteeksi ja vapautuaksesi kaikista menneisyyden kahleista ja orjuuksista. Tiedäthän hyvin sen, että Kristuksen lähettämä Pyhä Henki on kaikkialla oleva ja läsnä tällä hetkellä, sekä valmis julistamaan sinulle syntien anteeksiantamuksen mikäli itse näin tahdot. Sydämesi ja omantuntosi puhdistuessa kaikesta synnistä anteeksiantamuksen kautta saat tilalle Pyhän Hengen voiman ja olet uusi luomus Jeesuksessa Kristuksessa. Näin saamasi Pyhä Henki asuu sinussa ja on sinun voiman lähteesi vastustaessasi menneisyyden himoja ja niin pääset niistä voitolle Jumalan voiman avulla.

Room. 2: 4. Vai halveksitko hänen hyvyytensä ja kärsivällisyytensä ja pitkämielisyytensä runsautta, etkä tiedä, että Jumalan hyvyys vetää sinua parannukseen?

Mikäli tarvitset ohjausta ja apua niin olen sitä varten, että autan sinua ja rukoilen puolestasi niin, että löytäisit pelastuksen ja uskon tien. Lähetä viestiä nettiosoitteella, joka on tällä palstalla. Lisäksi kaikki muutkin evankeliumin julistajat tahtovat auttaa sinua löytämään pelastuksen ja uskon tien. Lähetä esirukouspyyntö rukouskanavalle, niin monet ja taas monet rukoilevat puolestasi.

Apt. 2: 42. Ja he pysyivät apostolien opetuksessa ja keskinäisessä yhteydessä ja leivän murtamisessa ja rukouksissa.

Hakeudu Hengellisiin tilaisuuksiin ja evankeliumin opetukseen, uskovien yhteyteen , rukouselämään ja leivän murtamiseen eli ehtoolliselle.

JOHANNES       Olen kiitollinen saamastani palautteesta ja sähköposteista.

 


takaisin etusivulle