nettikirkko logo

Ohjeita osallistumiseen

Avaa ovi sanan/rukouksen/musiikin iltaan Lahdessa.    Katso ilmoitukset

Studiokokous ja äänitys/kuvaus Keski-Suomessa          Katso ilmoitukset

Yhteiskristilliset tilaisuudet / vierailut                Katso ja pyydä vierailulle

Seurakuntien Hengelliset tilaisuudet ja ohjelmat: Avaa seurakuntien sivustot.

OHJEITA ENSIKERTAA KOKOUKSIIN TULEVILLE:

1. SEURAA PAIKALLISLEHDESTÄ KIRKOLLISIA ILMOITUKSIA.

2. KÄY TUTUSTUMASSA KIRKKOJEN JA SEURAKUNTIEN ILMOITUSTAULUIHIN JA SAMALLA PARKKIPAIKKOIHIN JA OSOITTEESEEN.

3. SAAVU PAIKALLE VÄHÄN ENNEN TILAISUUDEN ALKUA.

4. ASTU SISÄÄN AIVAN KUIN TULISIT RAUTATIE- TAI LINJA-AUTOASEMALLE SILLÄ KIRKOT OVAT JULKISIA KOKOONTUMISTILOJA

5. TAKIN VOIT RIISUA ETEISTILOJEN VALVOTTUUN NAULAKKOON .

6. KAIKKI VAPAANA OLEVAT PENKIT OVAT KÄYTETTÄVISSÄSI. VARATTUJA NIMIKKOPAIKKOJA EI OLE OLEMASSA.

7. VOIT OTTAA OSAA YHTEISLAULUIHIN TAI AINOASTAAN KUUNNELLA.

8. HENGELLINEN TILAISUUS ON AVOIN KAIKILLE JA SIELTÄ VOI MYÖS POISTUA SILLOIN KUN ITSE PARHAAKSI KATSOO, MUTTA TULEE KUITENKIN VÄLTTÄÄ TILAISUUDEN HÄIRINTÄÄ

9. TILAISUUDEN LOPUTTUA ON MAHDOLLISUUS KESKUSTELUUN SIELUNHOITAJIEN JA JULISTAJIEN KANSSA MIKÄLI ITSE KOKEE SIIHEN TARVETTA JA SILLOIN ON MENTÄVÄ TILAISUUDEN LOPUSSA ALTTARIN ÄÄRELLE TAI JULISTAJIEN PUHEILLE TÄMÄ ON KUITENKIN TÄYSIN VAPAAEHTOISTA JA OMA-ALOITTEISTA.

10. KIITOS KÄYNNISTÄ TERVETULOA UUDELLEEN !

HYVÄ MIELI JA JUMALAN SIUNAUS SEURAA KOTIMATKALLA.

takaisin etusivulle